Se dette nyhedsbrev i en browser

Natlinser/Ortho-K-linser

Få et klart syn – uden brug af briller eller kontaktlinser
Går du og drømmer om at kunne se helt klart og tydeligt uden at skulle bruge briller eller kontaktlinser? Natlinser er et nyt alternativ til laseroperation, og kan give dig frihed til at se perfekt hele dagen igennem.

Natlinsen er en formfast linse, som man sover med om natten. Linsen omformer din hornhinde i løbet af natten, og når du står op, tages linsen ud og du ser klart og tydeligt hele dagen igennem – uden at skulle bruge briller eller kontaktlinser.

Øjets hornhinde er fleksibel og natlinserne er faste linser, der som en form tilpasser hornhinden, mens du sover. Effekten varer i minimum 16 timer, efter linserne er taget ud. Jo lavere styrke, man har, jo længere kan effekten vare.

Herunder illustreres, hvordan linsen omformer hornhinden.
Advantage vision
Advantage vision
Se mere om natlinser her

Effekten af natlinserne er ikke permanent. Dvs. at hvis man ikke sover med natlinserne, vil synet vende tilbage til udgangspunktet i løbet af nogle dage.

Natlinser er et godt og naturligt alternativ til en øjenoperation.

Hvem kan få natlinser?
Natlinser kan bruges til at korrigere nærsynethed op til styrker på -4,50. Har man bygningsfejl, er natlinser en mulighed, hvis bygningsfejlen maksimalt er -2,50. Der kan gå 3-12 dage, før den fulde effekt af natlinserne er tydelig. Dette afhænger blandt andet af styrkerne.

Sådan kommer du i gang
Hos ATse Optik tilbyder vi natlinser, som kommer fra vores danske samarbejdspartner Ens Eyes.

Bestil tid hos vores natlinsespecialist Sofie. Sofie vil sørge for, at dine øjne og styrker bliver målt grundigt op. Da linsen skal skræddersyes til dig, benytter vi et særligt måleinstrument, der hedder en topograf. Topografen kortlægger øjets overflade, så der kan bygges en linse, der passer perfekt.
Når linserne er klar til dig, vil du komme ind til tilpasning og vejledning i brugen af natlinserne. De første dage vil der være daglig kontrol, så vi kan sikre, at der er en effekt og linserne ikke giver gener.

Nyttig viden
Et sæt natlinser holder i et helt år, såfremt de vedligeholdes som anbefalet.
Man betaler hver måned på abonnement, ligesom med almindelige kontaktlinser.
Ring på tlf.: 59 44 10 10 og bestil en tid hos Sofie – eller kig ind og hør nærmere.
 
ATse Optik
Nygade 6
4300 Holbæk
+45 59 44 10 10
ATse Optik på Facebook
Afmeld dig her