Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev november 2014


"KM TJEK" AF DINE ØJNE

KONTAKTLINSER

TOM FORD

VI INVITERER OG BYDER VELKOMMEN TIL

JUL

Har du givet dine øjne et ”km tjek”?

Sofie og Ann har deltaget i "Dansk Optometri & Kontaktlinse konference 2014" og er kommet hjem med en masse ny og opdateret viden.

Almindelige øjenproblemer
Synsproblemer kan opstå i alle livets faser, og de forværres ofte med alderen. De tre primære årsager til synstab globalt er grå stær (katarakt), grøn stær (glaukom) og aldersrelateret makuladegeneration (AMD).

Brydningsfejl
Brydningsfejl er de mest almindelige synsproblemer – og dem, der oftest kan behandles. En brydningsfejl opstår, når øjet ikke fokuserer klart på en genstand. Sløret syn er det mest almindelige symptom på brydningsfejl, og man kan også få hovedpine, anstrengte øjne eller sågar dobbeltsyn. Brydningsfejl omfatter nærsynethed (myopi), langsynethed (hyperopi), bygningsfejl (astigmatisme) og aldersrelateret langsynethed (presbyopi) og behandles typisk med kontaktlinser, korrigerende briller eller refraktiv kirurgi.

Grå stær
Grå stær er sløring af øjets naturlige linse på grund af alder eller skade og er den primære årsag til blindhed globalt. Den eneste kendte behandling er kirurgisk fjernelse af den slørede linse, og operationen foretages på ca. 60.000 patienter om året i Danmark.

Grøn stær
Grøn stær er en af de største årsager til irreversibel blindhed. Grøn stær er en progressiv øjensygdom, som skader synsnerven, hvilket resulterer i et gradvist synstab og i sidste ende blindhed, hvis sygdommen ikke behandles. Grøn stær skyldes en stigning i det intraokulære tryk (IOP), dvs. trykket inde i øjet. Sygdommen er ofte uden symptomer og diagnosticeres derfor først på et fremskredent stadie.
Denne øjensygdom kan kontrolleres, hvis den opdages tidligt.

Aldersrelateret makuladegeneration
Aldersrelateret makuladegeneration (AMD) er den største årsag til svært synstab hos personer over 60 år. AMD opstår, hvis nethindens centrum, som kaldes makula, nedbrydes.
Tidlig diagnosticering og behandling af AMD kan forsinke eller reducere sygdommens fremskriden.

Husk tidsbestilling til KM tjek af dine øjne på tlf.: 59441010

Kontaktlinser – er det dig?

Vi har valgt at lægge vægt på dine øjnes sundhed og linsernes kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt de førende produkter indenfor disse områder.

Hvilken linsetype, der er bedst egnet til dig og dine øjne, afgør vi ved en kontaktlinsetilpasning.

Vi vurderer dine øjnes generelle sundhedstilstand og hvilken linsetype, linsedesign og linsemateriale, der bedst dækker dit behov.

Disse undersøgelser er meget vigtige, da vi på den måde kan sikre dig de optimale kontaktlinser under de bedste forhold.

Kom ind i ATse Optik og lad os passe godt på dine øjne. Husk at bestille tid på tlf. 59 44 10 10.

Ser du kun på prisen, eller vil du have noget for pengene?

Tom Ford udsalg – spar 50%

2005 var året hvor Tom Ford lancerede sit eget brand, efter at have stået i spidsen for Gucci i mere end 10 år. Efter at have skabt en kanon succes for Gucci er Tom Fords soloprojekt med egen brille- og solbrille kollektion også blevet en kæmpe verdenssucces. Tom Ford er eksklusiv og lækkert design. Både brille- og solbrille kollektionen er håndlavet fra Marcolin i Italien.

Vi sælger ud af Tom Ford – desværre er vi ikke alene om at have Tom Ford i Holbæk og det er vi trætte at. Det lever ikke op til vores strategi om at have håndplukkede brillestel på hylden. Så kom og gør et Tom Ford kup. Alle brille- og solbrillestel er fra sensommeren og kan stadig serviceres.

KOMMENDE ARRANGEMENTER:

Sæt kryds i kalenderen for THEO gæster butikken fredag den 14. november kl. 14:00-19:00.

I kufferten er der alt det nye fra THEO.

Husk at få fornyet din synsprøve op til – for så er der "kun" tilbage at supplere din THEO garderobe.

Book tid til synsprøve på tlf.: 59441010. VI GLÆDER OS.

Vi har spændende arrangementer i støbeskeen til 2015.

Julen nærmer sig så småt

Vi pakker gerne ind og har de flotteste gavekort. Husk at du også kan bruge Holbæk gavekortet hos os.
Igen i år kan vi tilbyde make-up spejle og lupper.

Vi holder jule ferielukket 21. december til 4. januar – begge dage inklusiv.
ATse Optik
Nygade 6
4300 Holbæk
+45 59 44 10 10
ATse Optik på Facebook
Afmeld dig her