Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyhedsbrev september 2014


VI INVITERER OG BYDER VELKOMMEN TIL


HVAD SKER DER PÅ BRILLEFRONTEN LIGE NU?

DAILIES TOTAL1

VI INVITERER OG BYDER VELKOMMEN TIL

THOMAS EVERS POULSEN
Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 23. september kl. 18:30.
Da vi byder på tapas og bobler er tilmelding nødvendig.
THEO gæster butikken
fredag den 14. november fra kl. 14:00-19:00.
I kufferten er der alt det nye fra SILMO.
Husk at få fornyet din synsprøve op til
– for så er der "kun" tilbage at vælge din nye THEO brille.

BLØDE FORMER, TYNDE STEL OG MASSER AF SPRÆL

Der sker en del på brillefronten netop nu. Guld og kobber er det sidste nye, når det gælder metalstel. Blå er blandt de farver, der for alvor holder sit indtog i brillemoden. Solbriller med personlighed er "in" og som modebevidst dansker skal man helst have flere par, så de kan matche outfittet.

Metaller
Metalstel er for alvor kommet i vælten. I såvel tøjmoden som i boligindretningen er kobber og guld det, der rykker. Netop kobber og guld er også de metaller, der er mest trendy når det gælder briller – selv om stål og titanium selvfølgelig også ses i de mere klassiske udgaver. Med de mange guld- og kobberstel, der netop er i trenden lige nu må man også revidere den opfattelse, der tidligere har hersket omkring at danskerne ikke er til guld – og at guld ikke matcher den danske hudfarve. For danskerne ER til guld, i hvert fald når det er "in" som det er lige nu.
Brillestellene er bløde i formerne og tynde i udtrykket og netop guldet, kobberet og det skinnende sølv giver samme flotte kontrast som i tøjmoden for også når det gælder briller, handler det i høj grad om, at det ikke må være "fint" – men skal fremstå råt og super moderne.
Blå briller
Farvene er tilbage på brillestellene og ikke mindst de blå nuancer er med helt i front. Det gælder blå farver fra de blide pastel blå til den skrappe koboltblå, den dybe havblå og den klare himmelblå.

Også her er farven hentet fra tøjmoden hvor netop blåt rykker til både mænd og kvinder.

Formerne er også her bløde og afrundede. Stellene er ikke så kraftige, som de har været i de foregående sæsoner. Tyndere stel er trenden hvad enten det gælder metalstel eller stel i acetat.

Når det gælder farver er røde brillestel også en del af trenden samt lilla og grønne udgaver, der giver de blå stel flot følgeskab.

DAILIES TOTAL1

– PRØV KONTAKTLINSEN DER ER KÅRET SOM "ÅRETS LINSE 2014"

Du har nu mulighed for, frem til den 18. oktober, at prøve DAILIES TOTAL1 en måned til samme pris som din nuværende linse.

DAILIES TOTAL1 er "Silkeblød komfort". DAILIES TOTAL1 er den første silikonehydrogel-baserede kontaktlinse til dagsbrug, og det kan Sofie og de linsebrugere som har testet produktet, skrive under på.

DAILIES TOTAL1 er en revolution i kontaktlinseverdenen – linsen er så blød og så glat på øjet, at du næppe mærker den. Linsen er – på grund af materialet, som tillader øjet maksimal ilttilgang – både sundere og mere behagelig for dig at have på.
DAILIES TOTAL1 har gradueret vandindhold, hvilket betyder at vandindholdet stiger fra 33% i linsekernen til over 80% i linsens overflade, og det høje vandindhold er med til at gøre det lettere for den livsnødvendige ilt at nå øjet.

Ring til os på tlf.: 59 44 10 10 eller kig ind til os i butikken og hør nærmere om DAILIES TOTAL1.
Husk tilbuddet løber frem til den 18. oktober 2014
ATse Optik
Nygade 6
4300 Holbæk
+45 59 44 10 10
ATse Optik på Facebook
Afmeld dig her