Se dette nyhedsbrev i en browser

Konkurrence Fars Dag

Fars dag er lige om hjørnet og det betyder gaver og venlige ord til farmand og potentiel dårlig samvittighed til dem, der har glemt det.

DERFOR kan du hos ATse Optik indstille DIN far til en brille-makeover.

Tag din far under armen til aftensalg i ATse Optik fredag den 30. maj eller mail et billede af din far til os på briller@atseoptik.dk og fortæl hvorfor din far fortjener en ny brille. Du er også velkommen til at uploade billedet på ATse Optiks Facebook side her

Vinderen bliver offentliggjort på Torvedag i Nygade den 7. juni.

Obs: Ved deltagelse giver du ATse Optik lov til at bruge billedet på hjemmeside, Facebook og nyhedsbrev.

Aftensalg i hele Holbæk

Vi giver 20 % på alle vores solbriller, stel og glas. Vi går på gaden med popcorn og balloner til børn og barnlige sjæle ;o) og udvalgte solbriller til kr. 100,- pr. stk.

Kig ind i butikken til aftensalg, fredag d. 30. maj kl. 9.30 – 22.00

Bemærk: Tilbuddet gælder kun d. 30. maj 2014 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder mærkevareglas fra Hoya.
Husk tidsbestilling på tlf. 59 44 10 10

Torvedag i Nygade

Vi holder Torvedag i Nygade lørdag den 7. juni og går på gaden med Solbrille bazar
kun kr. 100,- pr. stk.

Vinderen af "Fars Dag" konkurrencen afsløres.

Vi introducerer desuden et nyt mærke i butikken Oakley som sætter fokus på briller og solbriller til sportsbrug – både allround og specifikt.

Forebyggelse af synsproblemer

Beskyt dine øjne
Visse synsproblemer, fx grå stær (katarakt) og aldersrelateret langsynethed (presbyopi), opstår naturligt med alderen. Men du kan foretage nogle simple trin, som kan hjælpe med til at håndtere mange almindelige synsproblemer og bevare dit syn.

Sunde vaner
  • Optimer din kost – visse næringsstoffer, fx antioxidanter, omega-3 fedtsyrer og lutein samt A-, C- og E-vitaminer kan styrke øjnenes sundhed og reducere risikoen for at udvikle alvorlige øjenproblemer. En sund kost bestående af frugt, grøntsager, fisk og vitamintilskud kan understøtte dit syn. En sund vægt kan også have betydning, fordi den bidrager til at undgå eller kontrollere sygdomme som fx diabetes, der kan forårsage synsproblemer, herunder diabetisk retinopati.
  • Hold op med at ryge – forskningen viser, at ikke-rygere har lavere risiko for at udvikle synstruende (degenerative) øjensygdomme.
  • Brug UV-absorberende briller og hat med bred skygge – solbriller med 100 % blokering af solens skadelige stråler kan, sammen med en hat med bred skygge, hjælpe med til at beskytte dit syn.

Bevar dit syn
  • Sørg for regelmæssige øjenundersøgelser – vi kan rådgive dig om, hvor ofte du bør få undersøgt dine øjne. Det kan variere, alt efter alder, helbred, sygdomshistorie og om man bruger briller eller kontaktlinser.
  • Hold dine kontaktlinser rene og udskift dem i henhold til instruktionerne – følg anvisningerne om, hvor længe du kan beholde kontaktlinserne i og hvor ofte de skal udskiftes. Det er også meget vigtigt, at du følger alle de pleje- og desinficeringsanvisninger, der gælder specifikt for dine kontaktlinser og kontaktlinsevæsker.
  • Undgå skader – brug sikkerhedsbriller til sport, græsslåning og andre aktiviteter, hvor der er risiko for øjenskader.

Kilde: Alcon
ATse Optik
Nygade 6
4300 Holbæk
+45 59 44 10 10
ATse Optik på Facebook
Afmeld dig her